Dagens lunch
v. 19
Serveras mellan kl. 11:00-14:00
inkl. sallad, bröd & smör, måltidsdryck, kaffe/te & kaka 130kr
Måndag
Marinerad kycklingfilé serveras med
rotfrukter och chevrekräm
Tisdag
Pasta Carbonara med parmesan
Onsdag
Fläskfilépanna med champinjoner,
lök och grädde serveras med ris
Torsdag
Hackebiff med stekt ägg,
stekt lök och skysås
Fredag
^Tacobuffé med klassiska tillbehör
Dagens lunch
v. 20
Serveras mellan kl. 11:00-14:00
inkl. sallad, bröd & smör, måltidsdryck, kaffe/te & kaka 130kr
Måndag
Stekt sidfläsk serveras med löksås,
kokt potatis och lingon
Tisdag
Örtbakad kycklingfilé med västerbottengratäng
och rödvinsås
Onsdag
Köttfärslimpa med rostad potatis,
picklad gurka och gräddsås
Torsdag
Krämig pasta med soltorkade tomater,
pesto och kyckling
Fredag
Dansk fläskestek med rödkål,
gräddsås och äppelmos