Husen

Livstilshusen

Woodlands Country Club och husen är ett andningshål i Öresundsregionen.

En naturlig oas, där det året runt finns rika möjligheter till ett aktivt och sunt fritidsliv i natursköna omgivningar.

Som husägare bor du i ett vackra arkitektritade trähus med direkt tillgång till en av Öresundsregionens trevligaste golfbanor och andra stimulerande sport- och naturupplevelser.

Här kan du och din familj slappna av och själv bestämma över tiden, kort sagt njuta av livet.

Woodlands Country Club tar nämligen hand om en lång rad av praktiska sysslor, så att du kan använda din fritid till exempel golf, padel, mountainbiking, tennis eller ett besök på områdets stora naturlekplats.

Husen är designade av Henning Larsen Architects, ett av Danmarks ledande arkitektkontor, som bl.a. står bakom den nya Operan i Köpenhamn.

I Sverige har Henning Larsen Architects ritat t.ex. Malmö Stadsbibliotek och Fysikcentrum i Stockholm.

Henning Larsen och hans duktiga arkitekter är en garant för att du på Woodlands Country Club inte bara får ett fantastiskt vackert hus i harmoni med omgivningen, utan också får en bostad som passar perfekt till konceptet.

Woodlands-konceptet bygger på naturlig livskvalitet

Det märks inte minst på husen, som huvudsakligen består av naturmaterial.

Stilen är modern på ett enkelt sätt, med rena linjer som passar till den omgivande naturen.

För att kunna utnyttja de existerande värdena i det kuperade landskapet är husen byggda på pålar så att de svävar i landskapet.

Tanken är att skapa en känsla av att bo mellan trädens kronor och blad. Tack vare pålarna blir ingreppet i det vackra landskapet så litet som möjligt.

Trämaterialen och byggkonstruktionen säkrar ett perfekt inomhusklimat med bl.a. optimal fuktisolering och luftcirkulation.

Du blir ett med naturen. En sund och härlig känsla!