Information husägare

Information till husägare

Beställ service till er golfbil

Nu är det dags att beställa service till er golfbil. Det gör ni via serviceformuläret. Kryssa i vad ni önskar:

Helårsservice

Spring Cleaning

Batterikonditionstest

Vi utför beställd service under vintern.

Vägunderhåll

Vi har utfört vägunderhåll med lagning av hålor och skrapning på husområdet

Spolning av vattenledningar

Måndagen den 4/10-2021,kommer de större dricksvattenledningarna i Eket att intensivspolas. Arbetet sker mellan 07:00 -13:00. Missfärgning av dricksvattnet och lågt vattentryck kan därför förekomma under denna arbetsdag. Tappa gärna upp vatten för dagsbehov för säkerhets skull. Undvik att tvätta ljusa kläder i tvättmaskinen. Mer info finns på hemsidan Nsva.

Golfbilar på golfbanan

Vi kommer att tillåta golfbilar vid spel på banan igen MEN det är med förbehållet att man endast kör i ruffen! Körning är alltså inte tillåten på fairway och givetvis inte i närheten av green, tee, bunkrar etc. Det gäller dessutom att köra försiktigt så att inga skador uppstår. Ser vi skador de närmaste dagar kommer vi inte att tillåta golfbilskörning på banan under resten av året.

Vägbelysning husområde

Nu har vi bytt lampor överallt så nu lyser hela husområdets vägbelysning.

Vägbelysning husområde

Vi har nu rättat upp alla belysningsstolpar på husområdet så de står rakt. Vi har även bytt större delen av de ljuskällor som var trasiga. Återstår att byta ett 20-tal vid hus 40-54. Har beställt nya och vi byter dem så fort de kommer.

Sotning i alla hus

Den 30 september och 1 oktober kommer sotaren / skorstensfejaren att komma till Woodlands och sota ALLA hus. Woodlands ordnar tillgänglighet i husen dessa två dagar.

Ny hemsida

Vi har som ni ser lanserat en ny hemsida. Den kommer att uppdateras och justeras under hösten men i stort sett är den klar. Jag och Gustav sköter sidan och den är mycket mer kostnadseffektiv än den förra. När det gäller husägarlogin så har jag försökt få med så mycket relevant info som möjligt, både av det gamla och nytt. Det saknas en del historiska dokument fortfarande men det kommer successivt. Det är väldigt tidskrävande att sitta och leta upp och lägga in dem.

Fönsterputsning

Tyvärr har Dennis som putsat fönster på Woodlands i många år flyttat sin verksamhet och därmed avsagt sig Woodlands som kund. Jag har kontaktat ett antal olika intressenter men det lutar åt Ola Gustafsson och hans företag RenaFönster. Han har putsat tre hus på området och vi diskuterar just nu priser. En prishöjning är nog tyvärr oundviklig (vi har haft det bra med Dennis priser!), alla jag pratar med menar att Woodlands är väldigt speciellt med sin terräng som gör åtkomsen arbetsam och tidskrävande samt terrassglasen som ofta är väldigt skitiga och gröna. Men jag uppdaterar Beställ Service med priser så fort jag vet.

skrapning av vägarna

Vi kommer idag att skrapa alla vägar på husområdet så att de blir fina igen!

Klubbtävling 1ca-golfen

Dags att anmäla sig till ICA-golfen!

26 september med löpande start från 9.30.

Spelform är 2-manna scramble.

Välkomna!

Pigerne mod Drengene 2021

Datoen er fastsat til lørdag den 25. september og mødetid er kl. 11.30 med 1. start kl. 12.00.

Spiller du ikke golf er du meget velkommen til at deltage i middagen som afholdes efterfølgende kl. 19.00 i restauranten med fest, quiz og dans. Sjove indslag er meget velkomne.

3-retters menu + velkomstdrink kun SE kr. 399,00.

Kom og vær med til at fastholde en sjov tradition!

Tilmelding skal ske til helle@lindconsult.dk eller her på Facebook senest den 12. september og her vil vi gerne have dit handicap, så̊ der kan stilles hold.

De bedste golfhilsener Jan & Helle