Vintern är här!

Den första snön har kommit till Woodlands. Den lär inte ligga så länge men jag vill påminna alla om att köra försiktigt inne på området. Det är smala vägar, svårt att mötas och det kan bli väldigt halt. Vi sköter som vanligt snöröjning av vägarna och vi har ställt ut gruslådorna på husområdet vid alla backar.

Det går fortfarande bra att beställa en julgran för er som skall fira julen på Woodlands men gör det så snart som möjligt.

Vi går ner i personalstyrka och arbetstid så tänk på att vara ute i god tid med ev beställningar såsom städning, vedpåfyllning etc. Tänk på att se över er ytterbelysning så att den är ok. Det är så mycket trevligare när alla hus lyser!

Eftersom vi under vintern förvarar ca 30 golfbilar till er så är det trångt i garagen och ett stort arbete att ta ut golfbilar. Om det inte är nödvändigt att beställa ut er golfbil så är vi tacksamma och vill ni beställa ut er golfbil så gör det torsdag innan kl. 11. Då kan vi planera att bara ”tömma” garaget en gång för att få ut och in bilar.

Det går bra att beställa catering av mat av restaurangen till jul och nyår. Mer information om vad som ingår och priser hittar ni här….

Mvh

Kalle