Woodlands Country Club
Svenska Dansk English

» Husägare login              » Bilder             » Kontakt

Nyheter

Nyheter

Information från Woodlands

 

Som vi tidigare meddelat har medlemmarna på Woodlands Golfklubbs (WGK) årsmöte den 17 november röstat igenom att golfklubben ska utträda ur Svenska Golfförbundet. Det beslutet har gjort att Woodlands Country Club (WCC) har skickat in en ansökan om så kallad A1 för att driva vidare då åtagande som tidigare gjorts av Woodlands Golfklubb. På Svenska Golfförbundets Förbundstyrelsemöte den 12 december kommer utträdet från WGK och ansökan från WCC att behandlas.

 

Detta innebär i praktiken att WCC tar över all verksamhet på Woodlands anläggning och vi hoppas att detta gör det enklare för er medlemmar. Den idrottsliga verksamheten så som Klubbtävlingar, Seriespel, Herrgolf, Damgolf, Seniorgolf osv. kommer finnas kvar och de medlemmar som fortfarande vill vara delaktig och hjälpa till är självklart välkomna att göra det. Den stora skillnaden är främst att WCC:s personal tar över de tunga administrativa bitarna med t.ex. att finna sponsorer till klubbtävlingar.

 

Även om Woodlands Golfklubb nu utträder ur Svenska golfförbundet kommer föreningen tillsvidare att finnas kvar men kommer inte vara kopplade till ert golfspel. 

 

Golfklubben har nu haft sitt första möte efter årsmötet. Styrelsen består nu av:

Annika Jönsson, Ordförande

Bengt Andersson Vice Ord. Sekreterare

Gunilla Svensson, Kassör

Övriga ledamöter:

Arild Snekkenes

Mette Rosenkilde

Monica Löfmark

Per Östergren

 

Kontakta Woodlands GK:s Styrelse:

Annika Jönsson

annika.jonsson@leaderskanens.se