Nyheter

Välkommen till Woodlands GK

Nyhetsinformation maj 2019

Så är då golfsäsongen 2019 igång! Vädrets makter har inte varit nådiga den senaste tiden, men vi ser fram mot ”normalt” majväder och härliga golfrundor. Vår första klubbtävling är avklarad med Paragon Nordic som sponsor. Tävlingen spelades i två klasser med Henric Gustavsson som segrare i A-klassen och Mikael Throedson i B-klassen. Vi gratulerar bägge hjärtligt. Lite mindre anmälda deltagare än vi hoppats på, så ta chansen att spela den 19:e maj då en ny sponsor,Hälsan,tillsammans med klubben bjuder in till en greensome/partävling.

 

Våra kommittéer är i full gång med sina respektive aktiviteter. Ett särskilt tack riktar vi till Martin Gustavsson i juniorkommittén, ibland är ensam verkligen stark! Seniorerna, damerna och herrarna, alla välkomnar ännu fler deltagare i sina respektive arrangemang. Allt finns upplagt i GIT och i vårt tävlingsprogram, gå in på hemsidan, läs och anmäl er gärna!

 

Snart är Golfens Dag här, den 25:e maj från 09:00 till 13:00 har medlemskommittén ansvaret för ett antal aktiviteter kring koncentrerat i området kring vårt klubbhus och driving range. Ni får gärna komma med idéer och uppslag, samt närvara och hjälpa till, men framför allt, kom och ta med vänner, släkt och bekanta! Ett utmärkt tillfälle att introduceras till golfen, vår bana och klubb. Från 13:00 finns dessutom chansen för medlemmar att ta med en vän ut 9 hål på banan gratis!

 

Resten av denna månads nyheter ägnar vi åt information från SGF. Från 2020 införs ett världshandicapsystem, World Handicap System. En stor nyhet och ett helt annat sätt att sätta och justera spelarnas handicap. Vi bifogar ett utdrag från SGF kring detta, läs och ta till er. Vi återkommer säkerligen flera gånger till ämnet, men vi vill vara tidiga med korrekt information.

 

Vi önskar er alla trevliga stunder på banan och hoppas vi ser många av er på Golfens Dag och i kommande klubbtävlingar!

 

Woodlands den 9:e maj

 

Styrelsen Woodlands Golfklubb

 

OBS ETT FANTASTISKT ERBJUDANDE TILL GOLFKLUBBSMEDLEMMARNA
 

ERBJUDANDE FRÅN HÄLSAN .pdf

 

En bildkavalkad från HÄLSAN

 

 

Händelser 2019

 

STYRELSEMÖTE    28 MAJ kl 17:30   Plats: Woodlands Konferensrum matsal 

 

Lokala regler

>Extra lokala regler

 

Seriespel 2019


 

Kalender för klubbaktiviteter