Nyheter

Välkommen till Woodlands GK

                                                    

Månadsbrev juli 2019

  

Bästa medlemmar!

 

Sommar, semester och golfvecka! Tre saker som många ser framemot och för de flesta av oss är detta Juli månad i en sammanfattning. Vi kommer att i detta utskick koncentrera vår uppmärksamhet kring golfveckan och dessutom hålla det så kortfattat och koncist vi kan.

Vi har bara en dryg vecka till första tävlingen och vi ser fram mot en härlig vecka med mycket socialt umgänge, bra väder, roliga tävlingar i god anda och minnen som kan förgylla den höst och vinter som ändå kommer. Anmälningar till tävlingarna har strömmat in, men det finns som tur är, platser kvar i flertalet tävlingar. Vi listar nedan för er information alla tävlingar, en kort beskrivning och tillgängligheten.

 

Fredag 19/7 13:00. Woodlands Scramble, tvåmannalag. Kanonstart. Finns plats för 3 lag till!

 

Lördag 20/7 13:00. Budcom snörtävling, grennsome, tvåmannalag. Kanonstart. Finns plats för 3 lag till!

 

Söndag 21/7 09:00 Titleist o Footjoy partävling med 6 hål bästboll, 6 hål greensome, 6 hål foursome. Löpande start och plats för många lag!

 

Måndag 22/7 09:00 Rumble by Woodlands Husägare. Poängbogey med en lagtävling med 4 i varje lag samt också en individuell poängbogey. Löpande start och fler anmälningar kan accepteras. Dock, vi bör begränsa antalet lag till 27 stycken. Annars blir väntetiden för tidiga startande oändligt lång innan priserna kan delas ut.

 

Måndag 22/7 13:00 Juniortävling, Två mannalag scrambletävling. Budcom sponsrar tävlingen.

 

Tisdag   23/7  08:00 Volvo World Challenge 2019. Partävling en herr- och damklass. Fyrboll/bästboll. Löpande start och platser finns framför allt för damlag!

 

Onsdag 24/7 09:00 rdata, partävling med 6 hål bästboll, 6 hål greensome, 6 hål foursome. Löpande start och plats för många lag!

 

Torsdag 25/7 09:00 LP Golv, tvåmanna lag scramble, Kanonstart och redan överfull.

 

Fredag 26/7 09:00 Smyckeslaget, individuell tävling i herr- och damklass. Slaggolf. Finns plats för många tävlande, framför allt Damer!

 

Lördag  27/7  13:00 Transwagon, greensome, tvåmannalag. Kanonstart med plats för flera lag!

 

Mer detaljerad information om alla tävlingar finns på vår hemsida samt i Min Golf. Passa nu på och ta chansen att uppleva en eller flera tävlingar och dagar under vår golfvecka 2019. Glöm inte att hela veckan avslutas för alla som kan och vill,med en sommarfest på klubben kvällen den 27/7. Mer information finns i klubbhuset, på hemsidan och hos Woodlands Country Club. Kvällen är till för alla, golfare eller inte. Förutom tävlingar kommer veckan att bjuda på flera olika aktiviteter. Publiceras och marknadsförs närmare respektive tävling och i samråd med respektive sponsor.

Håll ögon och öron öppna!

 

Vi avslutar med att önska er alla välkomna till en härlig golfvecka på Woodlands. Önskar samtidigt alla medlemmar en skön, avkopplande och härlig sommar!

 

Woodlands den 10/7 2019

 

Styrelsen WGK

 

 

OBS ETT FANTASTISKT ERBJUDANDE TILL GOLFKLUBBSMEDLEMMARNA
 

ERBJUDANDE FRÅN HÄLSAN .pdf

 

En bildkavalkad från HÄLSAN

 

 

Händelser 2019

 

STYRELSEMÖTE    27 juni kl 18:00   Plats: Woodlands Konferensrum 

 

Lokala regler

>Extra lokala regler

 

Seriespel 2019


 

Kalender för klubbaktiviteter